Waddeninzicht

CORONA EN BOTEN HUREN:

Waddeninzicht verhuurt tijdens de Corona crisis nog steeds boten. Wel houden we ons aan de RIVM richtlijn, waarbij een 1,5 m afstand aan dek/kuip aangehouden moet worden, tenzij het een gezin  betreft dat op een adres woont. Bovendien hebben we nu geen vaste openingstijden, maar werken we veelal op telefonische afspraak.(0622701244)

 

Waddeninzicht is een botenverhuurbedrijf met leuke kajuitzeilboten voor op de Waddenzee. Authentiek ogende schepen zoals de Cornish Crabber, Cornish Shrimper, Drascombe en de Cape Cutter. Deze schepen met een ophaalbaar midzwaard zijn uitermate geschikt voor de Waddenzee, maar Waddeninzicht heeft méér vertier op het water. Polyvalken waarmee je heerlijk kan zeilen op het Lauwersmeer. Sloepen waarmee je gemoedelijk naar Lauwersoog, Zoutkamp, Dokkumer Nieuwe Zijlen of zelfs naar Dokkum vaart.  Ook de visboot met buitenboordmotor is een leuke, gemakkelijke boot waar je al snel mee uit de voeten kan. Voor degene die liever voorzichtiger is, heeft Waddeninzicht waterfietsen die in Landal Esonstad rond kunnen varen. Tevens heeft Waddeninzicht kano's aangeschaft voor een of twee personen.

Winterberging

Het is mogelijk uw schip te stallen bij onze ruime winterstalling te Kollum. De boot kan zowel buiten als binnen gestald worden. Hier kan ook het gebruikelijke winteronderhoud worden uitgevoerd door Waddeninzicht. De hefcapaciteit is zes ton. Voor meer informatie, zie winterberging.